// // //
Barn af 80'erne...
Med en turbulent opvækst i 90'erne...


Det først jeg husker fra min opvækst, er min fars bekymrede ansigtsudtryk over en fyraftensbajer til lyden af DR-nyhedernes intro. Til trods for mine meget unge alder var jeg her ikke et sekundt itvivl om, at der skulle være ro i stuen. Den næste halve time stod i alvorens tegn og tiden sneglede sig afsted.

Vi befinder os i slutningen af 1980'erne, og min dagligdag bestod i at gå i børnehave.
Her er aktiviteterne en fin blanding fordybelse og action. Jeg kreere kunst i børnehøjde. Slike- og kartoffel-tryk, leger med ler, ordner puslespil, og til tider lidt afveksling med en tur udenfor, hvor min uspolerede barnefantasi gang på gang narrer mig til at spise store mængder af sand.
Alt imens jeg ikke forstår et eneste af, de mange, samfundspolitiske ord, som tydeligvis optager begge mine forældre.
Ord såsom; Berlinmuren, aids-smitte, atomvåben, kartoffelkur, luft der er forurenet af radioaktive stråler fra Tjernobyl.


Opvæksten i 1990'erne...
1990'erne starter på mange måder med at sætte punktum. Den kolde krig er slut og politikker verden over såvel som den enkelte dansker holder vejret og afventer næste træk.

For mig betyder 1990'erne en ny tilværelse. Jeg skal bo hos min mor, og på weekendbesøg hos min far. Som skillsmissebarn lærer jeg hurtigt hvad det vil sige, at være forgudet af sin mor, og have en far som ligner et spørgs-mål-tegn når det kommer til børne-opdragelse.
Den nye tilværelse ændre dog ikke meget på mine forældres ansigtsudtryk, når der tændes for TV'et.
... Stadig rynkede pander.
Forsat en usagt spænding. Dog lever jeg i trykke rammer, et børnevenligt kvarter, og er så forkælet, som nu engang min mors budget tillader det. Det absolut yndlingslegetøjet er Lego system. ...
Hvilket det stadig er som voksen.

Generation Me eller Y. Lystbetonede, individualister. ... Ja, vist er jeg et produkt af min tid, det vil jeg ikke løbe fra. Vokset op i skællet mellem serieproduktion og en forventning om at skille sig ud. Hvilket jeg mener skaber et større behov for at kunne difinerer sig selv. Et kort forsøg herpå...
JEG ER ærlig, kærlig og forsøger altid at være nærværende. Jeg skaber et humørfuldt og målrettet miljø omkring mig!